Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC

Fons AF00 - Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona

Panteres roses i professo... Ponent davant l'alum... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Intervenció de l'alc... Panteres roses, estudiant... Assistents en un acte de ... El Dr. Molera i el Dr. Cu... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Parlament de l'alcal... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'...

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF00

Títol

Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona

Data(es)

  • 1974-1978 (Creació)

Nivell de descripció

Fons

Volum i suport

Fotografies, color

Àrea de context

Nom del productor

Col·legi Oficial de Metges de la Provincia de Barcelona. Delegació Comarcal de Vic (1972 -)

Història administrativa

La delegació de Vic, situada al Carrer Pare Coll 12 de Vic, ofereix els seus serveis als col·legiats de la comarca d’Osona des de l’any 1972.

Nom del productor

Xesco Jiménez (1944 - 2011)

Història biogràfica

Fotògraf

Història arxivística

Durant el tractament documental que duu a terme el servei de Gestió Documental i Arxiu, es localitza un àlbum vermell que conté fotografies de les anomenades "panteres roses", estudiants de l'Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona quan s'impartien els estudis a la Casa de Convalescència. Es procedeix a descriure-les i a conservar-les en àlbums de conservació permanent.
El setembre de 2016 ingressen dues donacions de documentació, una d'elles relacionada amb el procés de transformació de l'Escola ATS d'Osona en Escola Universitària d'Infermeria d'Osona i l'altra amb documentació de l'acte d'inauguració del 1r curs acadèmic de l'Escola A.T.S.

Origen de l'ingrés o de la transferència

Veure el registre de transferències del servei de GDiA (transferència núm. 408, núm. 440 i núm. 441).

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Les imatges poden ser utilitzades lliurement. S'han extingit els drets de propietat intel·lectual en base a la Llicència Creative Commons By - NC (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
Les persones que utilitzin aquestes imatges han de complir les condicions següents:
• Les imatges es poden utilitzar per qualsevol ús, excepte els usos comercials. No es poden destinar a la venda, ni incloure en publicacions destinades a la venda, ni en serveis que requereixin subscripció o accés de pagament previ. Tampoc poden figurar en llocs web creats amb finalitats de lucre, ni utilitzar-se com a suport de publicitat comercial, ni per a usos similars.
• En qualsevol utilització s’ha de citar la procedència de les imatges de la manera següent: (Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC). En el cas d’utilització en entorns informàtics s’hauran de conservar les metadades que estiguessin incloses en el fitxer.
• Aquesta autorització d’ús de les imatges no es pot interpretar ni es pot explicar com un suport de a l’activitat que porti a terme l’usuari.
• Les imatges es podran utilitzar exclusivament per a la finalitat sol·licitada. L’autorització no comporta cap cessió de drets a favor de la persona autoritzada, per la qual cosa la persona que utilitzi les imatges no es pot atribuir drets ni establir noves condicions d’ús.
• L'autorització no fa referència als drets d’imatge de les persones reconeixibles que puguin aparèixer a les fotografies. Cal fer un ús respectuós amb els drets d’aquestes persones i sol·licitar, quan la Llei ho exigeixi, el seu consentiment. En cas d’ús inadequat l’usuari serà l’únic responsable davant les reclamacions de persones que es puguin considerar perjudicades.
• En cap cas, sigui quina sigui la forma o modalitat d’utilització, es podrà indicar, donar a entendre o suggerir que la UVic-UCC participa o dóna suport a la seva utilització. No s’autoritza la utilització de l’escut o logotip o signes distintius de la UVic - UCC.

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Estudiants de l’Escola d’ATS. [període 1974-1980]
[Arxiu fotogràfic de la UVic. Àlbum vermell -núm. 25 /inventari arxiu/]. Fotògraf desconegut.

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

S'identifica l'autor de la mera fotografia -confirmat per Fotografia Jiménez, de Vic- i s'inclou a la descripció (30/10/2017)

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

30/10/2017 (revisió: identificació de l'autoria de les meres fotografies)

Idioma(es)

Escriptura(es)

Fonts

Nota de l'arxiver

Descripció segons NODAC feta per NCT

Àrea d'ingressos