Arxiu històric fotogràfic de la UVic - UCC

Fons AF00 - Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona

Panteres roses i professo... Ponent davant l'alum... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Intervenció de l'alc... Panteres roses, estudiant... Assistents en un acte de ... El Dr. Molera i el Dr. Cu... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Panteres roses, estudiant... Parlament de l'alcal... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'... Instal·lacions de l'...

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF00

Title

Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona

Date(s)

  • 1974-1978 (Creation)

Level of description

Fons

Extent and medium

Fotografies, color

Context area

Name of creator

Col·legi Oficial de Metges de la Provincia de Barcelona. Delegació Comarcal de Vic (1972 -)

Administrative history

La delegació de Vic, situada al Carrer Pare Coll 12 de Vic, ofereix els seus serveis als col·legiats de la comarca d’Osona des de l’any 1972.

Name of creator

Xesco Jiménez (1944 - 2011)

Biographical history

Fotògraf

Archival history

Durant el tractament documental que duu a terme el servei de Gestió Documental i Arxiu, es localitza un àlbum vermell que conté fotografies de les anomenades "panteres roses", estudiants de l'Escola d'Ajudants Tècnics Sanitaris d'Osona quan s'impartien els estudis a la Casa de Convalescència. Es procedeix a descriure-les i a conservar-les en àlbums de conservació permanent.
El setembre de 2016 ingressen dues donacions de documentació, una d'elles relacionada amb el procés de transformació de l'Escola ATS d'Osona en Escola Universitària d'Infermeria d'Osona i l'altra amb documentació de l'acte d'inauguració del 1r curs acadèmic de l'Escola A.T.S.

Immediate source of acquisition or transfer

Veure el registre de transferències del servei de GDiA (transferència núm. 408, núm. 440 i núm. 441).

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Les imatges poden ser utilitzades lliurement. S'han extingit els drets de propietat intel·lectual en base a la Llicència Creative Commons By - NC (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
Les persones que utilitzin aquestes imatges han de complir les condicions següents:
• Les imatges es poden utilitzar per qualsevol ús, excepte els usos comercials. No es poden destinar a la venda, ni incloure en publicacions destinades a la venda, ni en serveis que requereixin subscripció o accés de pagament previ. Tampoc poden figurar en llocs web creats amb finalitats de lucre, ni utilitzar-se com a suport de publicitat comercial, ni per a usos similars.
• En qualsevol utilització s’ha de citar la procedència de les imatges de la manera següent: (Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC). En el cas d’utilització en entorns informàtics s’hauran de conservar les metadades que estiguessin incloses en el fitxer.
• Aquesta autorització d’ús de les imatges no es pot interpretar ni es pot explicar com un suport de a l’activitat que porti a terme l’usuari.
• Les imatges es podran utilitzar exclusivament per a la finalitat sol·licitada. L’autorització no comporta cap cessió de drets a favor de la persona autoritzada, per la qual cosa la persona que utilitzi les imatges no es pot atribuir drets ni establir noves condicions d’ús.
• L'autorització no fa referència als drets d’imatge de les persones reconeixibles que puguin aparèixer a les fotografies. Cal fer un ús respectuós amb els drets d’aquestes persones i sol·licitar, quan la Llei ho exigeixi, el seu consentiment. En cas d’ús inadequat l’usuari serà l’únic responsable davant les reclamacions de persones que es puguin considerar perjudicades.
• En cap cas, sigui quina sigui la forma o modalitat d’utilització, es podrà indicar, donar a entendre o suggerir que la UVic-UCC participa o dóna suport a la seva utilització. No s’autoritza la utilització de l’escut o logotip o signes distintius de la UVic - UCC.

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Estudiants de l’Escola d’ATS. [període 1974-1980]
[Arxiu fotogràfic de la UVic. Àlbum vermell -núm. 25 /inventari arxiu/]. Fotògraf desconegut.

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

S'identifica l'autor de la mera fotografia -confirmat per Fotografia Jiménez, de Vic- i s'inclou a la descripció (30/10/2017)

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

30/10/2017 (revisió: identificació de l'autoria de les meres fotografies)

Language(s)

Script(s)

Sources

Archivist's note

Accession area