Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC

udc R2120 - Exposició de Josep Vernis a Manlleu

Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis...

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C140-R2120

Títol

Exposició de Josep Vernis a Manlleu

Data(es)

  • 2015-7-31 - 2015-9-6 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

18 imatges digitals, 69,32 MB

Àrea de context

Nom del productor

Granero i Martínez, Anton (1954 -)

Història biogràfica

Nom del productor

UMedia (2014-)

Història administrativa

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

M:\2014-2015\Serveis\SACU\Oficina de gestio cultural\Exposicions\Josep Vernis - Manlleu Can Puget\R2120
M:\2014-2015\Serveis\SACU\Oficina de gestio cultural\Exposicions\Josep Vernis - Manlleu Can Puget\Material cedit Ton granero\R2120

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Exposició antològica de l'obra de Josep Vernis a la sala d'exposicions de Can Puget a Manlleu. L’exposició, impulsada per l’Ajuntament de Manlleu i Fem UVic-UCC Territori, s'inclou dins el marc de les activitats de la Plataforma Cultural de la Universitat d’Estiu.
La inauguració de l'exposició es va fer el divendres 31 de juliol de 2015 i va comptar amb la presència d'Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, les professores de la UVic Mercè Carrera i Anna Palomo i el mateix Josep Vernis.
És una exposició antològica itinerant de l’obra de l’artista, que es va presentar per primer vegada a l’octubre de 2014 amb motiu de la inauguració de l’Espai Josep Vernis al campus de la Universitat de Vic i es va poder visitar a Manlleu fins el 6 de setmebre de 2015.

Nota

El productor de les fotografies GetFileAttachment, GetFileAttachment-3, GetFileAttachment-4, GetFileAttachment-5 i GetFileAttachment-9 és Anton Granero i les va cedir a UMedia. El productor de la resta de fotografies és UMedia.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C140-R2120

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-06 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 15 de juliol de 2015. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2015/07/15/exposicio-de-josep-vernis-a-can-puget-de-manlleu/ (data de consulta: 06/06/16)
Pàgina web de l'Ajuntament de Manlleu, 27 de juliol de 2015. Consultable a: http://www.manlleu.cat/mod/noticies/id2799/l-exposicio-antologica-de-l-obra-de-josep-vernis-a-manlleu.htm (data de consulta: 06/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 156, octubre de 2015, pàg. 5. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4364 (data de consulta: 06/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 6 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Llocs relacionats