Arxiu històric fotogràfic de la UVic - UCC

File R2120 - Exposició de Josep Vernis a Manlleu

Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis... Exposició de Josep Vernis...

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C140-R2120

Title

Exposició de Josep Vernis a Manlleu

Date(s)

  • 2015-7-31 - 2015-9-6 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

18 imatges digitals, 69,32 MB

Context area

Name of creator

Granero i Martínez, Anton (1954 -)

Biographical history

Name of creator

UMedia (2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Serveis\SACU\Oficina de gestio cultural\Exposicions\Josep Vernis - Manlleu Can Puget\R2120
M:\2014-2015\Serveis\SACU\Oficina de gestio cultural\Exposicions\Josep Vernis - Manlleu Can Puget\Material cedit Ton granero\R2120

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Exposició antològica de l'obra de Josep Vernis a la sala d'exposicions de Can Puget a Manlleu. L’exposició, impulsada per l’Ajuntament de Manlleu i Fem UVic-UCC Territori, s'inclou dins el marc de les activitats de la Plataforma Cultural de la Universitat d’Estiu.
La inauguració de l'exposició es va fer el divendres 31 de juliol de 2015 i va comptar amb la presència d'Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, les professores de la UVic Mercè Carrera i Anna Palomo i el mateix Josep Vernis.
És una exposició antològica itinerant de l’obra de l’artista, que es va presentar per primer vegada a l’octubre de 2014 amb motiu de la inauguració de l’Espai Josep Vernis al campus de la Universitat de Vic i es va poder visitar a Manlleu fins el 6 de setmebre de 2015.

Note

El productor de les fotografies GetFileAttachment, GetFileAttachment-3, GetFileAttachment-4, GetFileAttachment-5 i GetFileAttachment-9 és Anton Granero i les va cedir a UMedia. El productor de la resta de fotografies és UMedia.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C140-R2120

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-06-06 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 15 de juliol de 2015. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2015/07/15/exposicio-de-josep-vernis-a-can-puget-de-manlleu/ (data de consulta: 06/06/16)
Pàgina web de l'Ajuntament de Manlleu, 27 de juliol de 2015. Consultable a: http://www.manlleu.cat/mod/noticies/id2799/l-exposicio-antologica-de-l-obra-de-josep-vernis-a-manlleu.htm (data de consulta: 06/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 156, octubre de 2015, pàg. 5. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4364 (data de consulta: 06/06/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 6 de juny de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related places