File R2538 - Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina

Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina  01 Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina  02 Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina  03 Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina  04

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2538

Title

Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina

Date(s)

  • 2018-04-26 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

4 imatges digitals, 11,2 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2017-2018\R2538

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Presentació a l’Aula Magna de la UVic el 3r Congrés Català de la Cuina, que des del 26 d'abril i fins al maig de 2019, se celebrarà a diferents indrets de la geografia catalana. L’objectiu d’aquest congrés, segons van explicar el coordinador general, Màrius Rubiralta, i el president de la comissió territorial, Nandu Jubany, és consolidar el model de cuina i gastronomia catalanes com a fórmula d’èxit en el futur. L’acte va ser presidit pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña.
Liderats des de la UVic-UCC, està previst que mentre duri el congrés es portin a terme quatre activitats. La primera, que es va realitzar en el marc de l’eWeek, va estar protagonitzada pel CEO i fundador de l’empresa MoodBytes.tech, Marcio Barradas, que va explicar com la innovació i la tecnologia, i més concretament la impressió 3D, són un exemple de socialització tecnològica a la cuina posat al servei de l’alimentació saludable. Paral·lelament a la conferència, el xef Marc Currius del restaurant El Barecu de Vic va portar a terme demostracions i tastets, en un espai obert d’experimentació sobre impressió d’aliments, tecnologia 3D i fabricació additiva.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2538

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2018-06-11 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, blog informatiu de la UVic, 26 d'abril de 2018. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/es-presenta-a-la-uvic-el-iii-congres-catala-de-la-cuina/ (data de consulta: 11/06/18)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 11 de juny de 2018.

Accession area