Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC

udc R2538 - Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina

Presentació del 3r Congré... Presentació del 3r Congré... Presentació del 3r Congré... Presentació del 3r Congré...

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2538

Títol

Presentació del 3r Congrés Català de la Cuina

Data(es)

  • 2018-04-26 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

4 imatges digitals, 11,2 MB

Àrea de context

Nom del productor

UMedia (2014-)

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

M:\2017-2018\R2538

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Presentació a l’Aula Magna de la UVic el 3r Congrés Català de la Cuina, que des del 26 d'abril i fins al maig de 2019, se celebrarà a diferents indrets de la geografia catalana. L’objectiu d’aquest congrés, segons van explicar el coordinador general, Màrius Rubiralta, i el president de la comissió territorial, Nandu Jubany, és consolidar el model de cuina i gastronomia catalanes com a fórmula d’èxit en el futur. L’acte va ser presidit pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña.
Liderats des de la UVic-UCC, està previst que mentre duri el congrés es portin a terme quatre activitats. La primera, que es va realitzar en el marc de l’eWeek, va estar protagonitzada pel CEO i fundador de l’empresa MoodBytes.tech, Marcio Barradas, que va explicar com la innovació i la tecnologia, i més concretament la impressió 3D, són un exemple de socialització tecnològica a la cuina posat al servei de l’alimentació saludable. Paral·lelament a la conferència, el xef Marc Currius del restaurant El Barecu de Vic va portar a terme demostracions i tastets, en un espai obert d’experimentació sobre impressió d’aliments, tecnologia 3D i fabricació additiva.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2538

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2018-06-11 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, blog informatiu de la UVic, 26 d'abril de 2018. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/es-presenta-a-la-uvic-el-iii-congres-catala-de-la-cuina/ (data de consulta: 11/06/18)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 11 de juny de 2018.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades