Subfons AF02.02 - Universitat de Vic. Fotografies

Representants de la comunitat universitària a les escales del Parlament de Catalunya Membres de l'equip directiu a la Llotja d'autoritats del Parlament Salutació al rector de la UV per part de polítics al Parlament Vista a la Llotja del Parlament Votacions al Parlament de Catalunya pel reconeixement de la UVic Foto de grup a la sortida del Palau del Parlament de Catalunya Castellers a la Plaça Major de Vic Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Castellers a la Plaça Major de Vic L'equip directiu arribant triomfalment a la Universitat Arribada a Vic després del reconeixement de la Universitat de Vic pel Parlament de Catalunya Arrossada al Campus Miramarges Preparant amanides Preparant l'arròs Primer equip rectoral de la UVic Des del balcó de l'Ajuntament de Vic les autoritats municipals i universitàries Jordi Montaña signant el seu nomenament com a Rector de la UVic Dirigint-se a l'Aula Magna en l'acte de presa de possessió del nou Rector Arribada a l'acte de presa de possessió del nou Rector Nou equip de Rectorat
Results 1 to 25 of 4569 Show all

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02

Title

Universitat de Vic. Fotografies

Date(s)

  • 1997-05-21 - 2014-01-30 (Creation)

Level of description

Subfons

Extent and medium

Veure descripció del fons

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Veure el registre de transferències del servei de GDiA (transferència núm. 408).

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Es classifiquen les imatges seguint el quadre de classificació següent, que s'ha adaptat del QC de la UVic:
A100 Administració general i organització
A120 Organització i govern (juntes, comissions, consells)
A180 Nomenaments i cessaments
A400 Convenis i acords
C100 Gestió de les relacions públiques
C110 Actes oficials
C120 Inauguracions i clausures
C130 Homenatges i distincions
C140 Exposicions
C150 Commemoracions
C160 Graduacions
C180 Presentacions
C190 Premis i concursos
C210 Condols
C240 Promoció de la Universitat
C220 Publicitat i relacions públiques
C250 Imatge corporativa
C300 Visites i viatges
C330 Conferències de premsa
C700 Relacions interiors
F100 Gestió dels recursos humans (PAS, PDI)
H100 Gestió dels béns immobles
J100 Gestió dels recursos acadèmics
J380 Premis i distincions
J390 Beques i ajuts
K100 Gestió dels serveis per a la comunitat universitària
K100 Activitats culturals
K210 Activitats esportives
K260 Activitats socials
K400 Programes i accions socials
L100 Gestió de la docència
L350 Congressos i conferències
L360 Cursos

Conditions of access and use area

Conditions governing access

La UVic – UCC té els drets de propietat intel·lectual de les imatges. Aquests drets són vigents durant vint-i-cinc anys a comptar des del dia ú de gener següent a la seva realització. Superat aquest termini les imatges poden ser utilitzades lliurement.
Mentre siguin vigents els drets de propietat intel·lectual, la UVic – UCC autoritza l’ús de les imatges en base a la Llicència Creative Commons By – NC (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
Les persones que utilitzin aquestes imatges han de complir les condicions següents:
• Les imatges es poden utilitzar per qualsevol ús, excepte els usos comercials. No es poden destinar a la venda, ni incloure en publicacions destinades a la venda, ni en serveis que requereixin subscripció o accés de pagament previ. Tampoc poden figurar en llocs web creats amb finalitats de lucre, ni utilitzar-se com a suport de publicitat comercial, ni per a usos similars.
• En qualsevol utilització s’ha de citar la procedència de les imatges de la manera següent: (Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC). En el cas d’utilització en entorns informàtics s’hauran de conservar les metadades que estiguessin incloses en el fitxer.
• Aquesta autorització d’ús de les imatges no es pot interpretar ni es pot explicar com un suport de a l’activitat que porti a terme l’usuari.
• Les imatges es podran utilitzar exclusivament per a la finalitat sol·licitada. L’autorització no comporta cap cessió de drets a favor de la persona autoritzada, per la qual cosa la persona que utilitzi les imatges no es pot atribuir drets ni establir noves condicions d’ús.
• L'autorització no fa referència als drets d’imatge de les persones reconeixibles que puguin aparèixer a les fotografies. Cal fer un ús respectuós amb els drets d’aquestes persones i sol·licitar, quan la Llei ho exigeixi, el seu consentiment. En cas d’ús inadequat l’usuari serà l’únic responsable davant les reclamacions de persones que es puguin considerar perjudicades.
• En cap cas, sigui quina sigui la forma o modalitat d’utilització, es podrà indicar, donar a entendre o suggerir que la UVic-UCC participa o dóna suport a la seva utilització. No s’autoritza la utilització de l’escut o logotip o signes distintius de la UVic - UCC.

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Entre el 2014 i 2015, creació del “Catàleg_arxiuFOTOGRAFIC” (Excel), elaborat per Núria Cañellas (direcció), Sara García, Josep Ginesta i Estefania Núñez (servei de Gestió Documental i Arxiu de la UVic-UCC). Descripció dels reportatges fotogràfics positius, compost per 1.982 registres.

Allied materials area

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

ES CAT AUVIC AF01-AF01.02

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Per a la història del productor s'han extret dades de les revistes Miramarges i Campus i de les memòries de la Universitat.

Archivist's note

Regles o convencions (7.3, NODAC):
Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d’Arxius i Associació d’Arxivers de Catalunya, 2007.
Per a la descripció s'ha seguit el Manual de descripció de l'arxiu fotogràfic de la Universitat. Servei de Gestió Documental i Arxiu de la UVic-UCC. Vic, 2015.

Archivist's note

Les descripcions dels reportatges fotogràfics (positius) han estat realitzades per la Núria Cañellas (dir.), en Josep Ginesta i amb el suport de l'Estefania Núñez.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places