Àrea d'identificació
Codi de referència
Títol
Data(es)
- 2019-10-23 (Creació)
Nivell de descripció
udc
Volum i suport
9 imatges digitals, 27,1 MB
Àrea de context
Nom del productor
Institució arxivística
Història arxivística
Origen de l'ingrés o de la transferència
Àrea de contingut i estructura
Abast i contingut
Valoració, destrucció i programació
Ingressos
Sistema d'organització
Àrea de condicions d'accés i ús
Condicions d'accés
Condicions de reproducció
Idioma del material
Escriptura dels documents
Nota sobre les llengües i escriptures
Característiques físiques i requeriments tècnics
Instruments de descripció
Àrea de documentació relacionada
Existència i localització dels originals
U:\Fotos\2019-2020\Institucional\Activitats\Congrés cuina catalana
Existència i localització de reproduccions
Unitats de descripció relacionades
Àrea de notes
Nota
Celebració del 3r Congrés de Cuina Catalana a la Sala Segimon Serrallonga de la Uvic-UCC on es va realitzar na taula rodona amb tres xefs catalans reconeguts Nandu Jubany, de Can Jubany, Paco Pérez, del Restaurant Miramar i Carles Gaig, de Gaig Barcelona. Tots tres van posar en comú en una taula rodona la seva trajectòria i evolució, des de la fundació dels seus bucs insígnia fins a l’actualitat, en el terreny de la restauració i la cuina.
El congrés va ser organitzat per la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, l’entitat Cuina Catalana i diverses universitats catalanes
El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, va fer la presentació de la conferència, mentre la cloenda va anar a càrrec d’Elisenda Tarrats, degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació
Identificador(s) altenatiu
Punts d'accés
Punts d'accés per matèria
Punts d'accés per lloc
Punts d'accés per autoritat
- Baños i Díez, Josep-Eladi (Matèria )
- Ginesta i Portet, Xavier (Matèria )
- Jubany i Herms, Nandu (Matèria )
- Gaig, Carles (Matèria )
- Pérez, Paco (Matèria )
Punts d'accés de gènere
Àrea de control de la descripció
Identificador de la descripció
Identificador de la institució
Regles o convencions
Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.
Estat d'elaboració
Finalitzat
Nivell de detall
Bàsic
Dates de creació revisió eliminació
2020-10-14 (data de creació)
Idioma(es)
- català
Escriptura(es)
Fonts
Bloc informatiu de la Uvic, 24 d'octubre de 2019. Consultable a: https://mon.uvic.cat/lapunt/carles-gaig-nandu-jubany-i-paco-perez-clouen-a-la-uvic-el-tercer-congres-catala-de-la-cuina/ (data de consulta: 14/10/20)
Nota de l'arxiver
Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 14 d'octubre de 2020.