File R2587 - 3r Congrés de Cuina Catalana

3r Congrés de Cuina Catalana 01 3r Congrés de Cuina Catalana 02 3r Congrés de Cuina Catalana 03 3r Congrés de Cuina Catalana 04 3r Congrés de Cuina Catalana 05 3r Congrés de Cuina Catalana 06 3r Congrés de Cuina Catalana 07 3r Congrés de Cuina Catalana 08 3r Congrés de Cuina Catalana 09

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2587

Title

3r Congrés de Cuina Catalana

Date(s)

  • 2019-10-23 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

9 imatges digitals, 27,1 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

U:\Fotos\2019-2020\Institucional\Activitats\Congrés cuina catalana
U:\Arxiu\FOTOS\R2587

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Celebració del 3r Congrés de Cuina Catalana a la Sala Segimon Serrallonga de la Uvic-UCC on es va realitzar na taula rodona amb tres xefs catalans reconeguts Nandu Jubany, de Can Jubany, Paco Pérez, del Restaurant Miramar i Carles Gaig, de Gaig Barcelona. Tots tres van posar en comú en una taula rodona la seva trajectòria i evolució, des de la fundació dels seus bucs insígnia fins a l’actualitat, en el terreny de la restauració i la cuina.
El congrés va ser organitzat per la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, l’entitat Cuina Catalana i diverses universitats catalanes
El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, va fer la presentació de la conferència, mentre la cloenda va anar a càrrec d’Elisenda Tarrats, degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2587

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2020-10-14 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Bloc informatiu de la Uvic, 24 d'octubre de 2019. Consultable a: https://mon.uvic.cat/lapunt/carles-gaig-nandu-jubany-i-paco-perez-clouen-a-la-uvic-el-tercer-congres-catala-de-la-cuina/ (data de consulta: 14/10/20)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 14 d'octubre de 2020.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres