udc R2587 - 3r Congrés de Cuina Catalana

3r Congrés de Cuina Catalana 01 3r Congrés de Cuina Catalana 02 3r Congrés de Cuina Catalana 03 3r Congrés de Cuina Catalana 04 3r Congrés de Cuina Catalana 05 3r Congrés de Cuina Catalana 06 3r Congrés de Cuina Catalana 07 3r Congrés de Cuina Catalana 08 3r Congrés de Cuina Catalana 09

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2587

Títol

3r Congrés de Cuina Catalana

Data(es)

  • 2019-10-23 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

9 imatges digitals, 27,1 MB

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2019-2020\Institucional\Activitats\Congrés cuina catalana
U:\Arxiu\FOTOS\R2587

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Celebració del 3r Congrés de Cuina Catalana a la Sala Segimon Serrallonga de la Uvic-UCC on es va realitzar na taula rodona amb tres xefs catalans reconeguts Nandu Jubany, de Can Jubany, Paco Pérez, del Restaurant Miramar i Carles Gaig, de Gaig Barcelona. Tots tres van posar en comú en una taula rodona la seva trajectòria i evolució, des de la fundació dels seus bucs insígnia fins a l’actualitat, en el terreny de la restauració i la cuina.
El congrés va ser organitzat per la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, l’entitat Cuina Catalana i diverses universitats catalanes
El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, va fer la presentació de la conferència, mentre la cloenda va anar a càrrec d’Elisenda Tarrats, degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2587

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2020-10-14 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Bloc informatiu de la Uvic, 24 d'octubre de 2019. Consultable a: https://mon.uvic.cat/lapunt/carles-gaig-nandu-jubany-i-paco-perez-clouen-a-la-uvic-el-tercer-congres-catala-de-la-cuina/ (data de consulta: 14/10/20)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 14 d'octubre de 2020.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres