udc R2206 - Àgora d'opinió amb Antón Costas

Àgora d'opinió amb Antón Costas 01 Àgora d'opinió amb Antón Costas 02 Àgora d'opinió amb Antón Costas 03 Àgora d'opinió amb Antón Costas 04 Àgora d'opinió amb Antón Costas 05 Àgora d'opinió amb Antón Costas 06

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2206

Títol

Àgora d'opinió amb Antón Costas

Data(es)

  • 2014-03-31 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

6 imatges digitals, 26,3 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2013-2014\Casa Convalescencia\agora opinio\Anton Costas

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Celebració de la 4a edició d'Àgora d'opinió, el fòrum trimestral d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració.
La jornada s’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions. En aquesta ocasió, el ponent de la jornada va ser Antón Costas, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona i president del Cercle d’Economia que va pronunciar la conferència “Potenciar la indústria, millorar la innovació i augmentar l’ocupació: com aconseguir aquesta divina trinitat?”. Segons Costas, és imprescindible que la indústria sigui capaç de fer la revolució digital, tal com en el seu moment va ser capaç de fer la revolució industrial.
Va presidir l’acte l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, i el Dr. Josep Arimany, president de Creacció, fou l’encarregat de presentar el ponent i moderar el torn de preguntes. Els assistents van tenir la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència.
Àgora d’opinió és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Aquesta edició d'Àgora opinió es va celebrar al Restaurant El Morter de Manlleu, en altres ocasions s'ha celebrat a Granollers, Vic, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2206

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-01 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 20 de març de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/9033 (data de consulta: 01/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 3 d'abril de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/9129 (data de consulta: 01/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 152, abril de 2014, pàg. 9. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3019 (data de consulta: 01/06/16)
Pàgina web de Creacció. Consultable a: http://www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/ (data de consulta: 01/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 1 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Persones i organitzacions relacionades

Related genres