udc R2037 - Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet

Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 01 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 02 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 03 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 04 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 05 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 06 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 07 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 08 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 09 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 10 Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet 11

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2037

Títol

Àgora d'opinió amb Bonaventura Clotet

Data(es)

  • 2014-11-27 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

11 imatges digitals, 38,5 MB

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història administrativa

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

M:\2014-2015\Casa Convalescencia\Agora opinio\Agora opinio  Bonaventura Clotet\R2037

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Celebració de la 7a edició d'Àgora d'opinió, el fòrum trimestral d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració.
La jornada s’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions. En aquesta ocasió, el ponent de la jornada va ser el Dr. Bonaventura Clotet que va parlar sobre "Empresa i Recerca Biomèdica. Experiència d’èxit per compartir”, conferència centrada en la recerca
sobre la sida. L’acte va ser presidit per l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, i el Dr. Josep Arimany, president de Creacció. Els assistents van tenir la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència.
Àgora d’opinió és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Aquesta edició d'Àgora opinió es va celebrar al Restaurant La Deu, d'Olot, en altres ocasions s'ha celebrat a Granollers, Manlleu, Manresa i Vic, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2037

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-01 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Revista Campus de la UVic, núm. 154, gener de 2015, pàg. 6. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4024 (data de consulta: 01/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 20 de novembre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/11/20/el-dr-bonaventura-clotet-protagonista-de-la-propera-agora-dopinio-a-olot/ (data de consulta: 01/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 27 de novembre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/11/27/dr-bonaventura-clotet-el-fundraising-es-una-bona-eina-per-a-la-recerca-pero-cal-millorar-la-llei-de-mecenatge/ (data de consulta: 01/06/16)
Pàgina web de Creacció. Consultable a: http://www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/ (data de consulta: 01/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 1 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats