File R2038 - Àgora d'opinió amb Manel Arroyo

Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 01 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 02 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 03 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 04 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 05 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 06 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 07 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 08 Àgora d'opinió amb Manel Arroyo 09

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2038

Title

Àgora d'opinió amb Manel Arroyo

Date(s)

  • 2015-06-08 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

9 imatges digitals, 27,4 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Casa Convalescencia\Agora opinio\Agora Opinio  Manuel Arroyo\R2038

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Celebració de la 9a edició d'Àgora d'opinió, el fòrum trimestral d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració.
La jornada s’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions. En aquesta ocasió, el ponent de la jornada va ser Manel Arroyo, managing director de Dorna Sports i Moto GP, i vicepresident del FC Barcelona, que va parlar de “L’experiència en esport i negoci d’entreteniment d’un empresari d’Osona”. La benvinguda a l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat i la presentació de l'acte i del ponent va anar a càrrec del president de Creacció, Josep Arimany. Els assistents van tenir la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència.
Àgora d’opinió és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Aquesta edició d'Àgora opinió es va celebrar al Restaurant El Morter de Manlleu, en altres ocasions s'ha celebrat a Granollers, Vic, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Alternative identifier(s)

Access points

Place access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2038

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-06-01 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 28 de maig de 2015. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2015/05/28/manel-arroyo-ponent-de-la-propera-agora-dopinio/ (data de consulta: 01/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 11 de juny de 2015. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2015/06/11/manel-arroyo-lesport-sha-convertit-en-un-motor-economic-de-la-industria-de-lentreteniment/ (data de consulta: 01/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 156, octubre de 2015, pàg. 4. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4364 (data de consulta: 01/06/16)
Pàgina web de Creacció. Consultable a: http://www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/ (data de consulta: 01/06/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 1 de juny de 2016.

Accession area

Related people and organizations

Related genres