udc R2208 - Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés

Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 01 Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 02 Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 03 Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 04 Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 05 Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés 06

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2208

Títol

Àgora d'opinió amb Oriol Guixà i Ramon Sagalés

Data(es)

  • 2014-02-18 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

6 imatges digitals, 27,2 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2013-2014\Casa Convalescencia\agora opinio\Oriol Guixa i Ramon Sagales

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Celebració de la 3a edició d'Àgora d'opinió, el fòrum trimestral d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració.
La jornada s’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions. En aquesta ocasió, els ponents de la jornada van ser Oriol Guixà, vicepresident i conseller delegat de La Farga i Ramon Sagalés, conseller delegat de l’empresa de transports Sagalés, que van parlar de la C-17 com a eix de creixement econòmic i social.
L’acte fou presentat per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i pel de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, que van coincidir en la necessitat generar espais per vertebrar l’activitat econòmica, el coneixement i la indústria, que són els objectius que persegueix el lobby d’alcaldes de la C-17, del qual formen part. El president de Creacció, Josep Arimany, va ser l’encarregat de presentar la jornada i els ponents i de moderar el torn de preguntes. Els assistents van tenir la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència.
Aquest edició d'Agora d'opinió va ser organitzada per Creacció, els ajuntaments de Granollers i Vic, el Consell Empresarial d’Osona, la delegació del Vallès Oriental de la Cambra de Comerç i El 9 Nou, amb la col·laboració de Granollers Mercat i la Fundació Martí l’Humà.
La jornada es va celebrar a l'Hotel Ciutat de Granollers, en altres ocasions s'ha celebrat a Manlleu, Vic, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2208

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-02 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Revista Campus de la UVic, núm. 152, abril de 2014, pàg. 9. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3019 (data de consulta: 02/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 13 de febrer de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8806 (data de consulta: 02/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 20 de febrer de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8868 (data de consulta: 02/06/16)
Pàgina web de Creacció. Consultable a: http://www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/ (data de consulta: 02/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 2 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats