File R2575 - Campanya #ArxivemlaCOVID19 (empreses i associacions)

Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament per part de l'ANC de Vic de 125 mascaretes a la Fundació Assistencial d’Osona (FADO) Membres de l'ANC de Vic preparant una comanda de mascaretes per a dur a les cosidores voluntàries Lliurament de mascaretes per part de l'ANC de Vic al forn El Caputxí per a distribuir entre els c... Carros de roba per rentar al CET Calandra provinents de les plantes infectades per la COVID-19 de... Treballadors del CET Calandra encarregats de rentar la roba provinent de les plantes infectades p... Rosa de Sant Jordi a la façana de l’edifici del CET Calandra de Vic Diada de Sant Jordi al CET Calandra Personal del CET Calandra plegant bates Lliurament de mascaretes a un comerç de Taradell Confecció de bates al pavelló de Gurb  01 Confecció de bates al pavelló de Gurb 02 Confecció de bates al pavelló de Gurb 03 Confecció de bates al pavelló de Gurb 04 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 01 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 02 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 03 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 04 Aparell per la desinfecció d’ulleres de l’òptica Visual Opti-3 Fet Nostre de Vic apunt per obrir la persiana, encentant la fase 1 de desconfinament
Results 1 to 25 of 40 Show all

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-K400-R2575

Title

Campanya #ArxivemlaCOVID19 (empreses i associacions)

Date(s)

  • 2020-03-16 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

1 fotografia, color, digital

Context area

Name of creator

(2014-)

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Documentació cedida per empreses de Vic i rodalies en el marc de la campanya #Arxivemlacovid19.

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Procés participatiu obert a tota la ciutadania perquè, de manera col·lectiva, es documentin les setmanes de confinament i lluita activa contra la propagació del contagi en terres catalanes. Amb el hashtag #Arxivemlacovid19, es pretén aglutinar la visibilitat de tots els arxius que hi estan participant i construir una memòria de manera plural i des de tots els punts de vista, on els ciutadans són els principals protagonistes i els arxius els centres de referència que garantiran la conservació futura d'aquests fets. Fotografies, vídeos, dibuixos, diaris de confinament, i altres materials que es creguin representatius d'aquestes setmanes tan complexes són els documents que es recullen als arxius.

Note

Més informació sobre la campanya "Arxivem la COVID19" a la pàgina web de l'AAC: https://arxivers.com/arxivemlacovid19-consells-per-a-la-ciutadania-i-els-arxius/ (data de consulta: 20/04/2020)

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Archivist's note

Descrita per NCT (SGDAiR. UVic-UCC, abril 2020)

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places