udc R2575 - Campanya #ArxivemlaCOVID19 (empreses i associacions)

Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Donacions de productes làctics de l'empresa osonenca Granja Comas a hospitals i centres sanitaris... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament de les 4.000 mascaretes de feltre que va adquirir l’ANC de Vic destinades a la poblaci... Lliurament per part de l'ANC de Vic de 125 mascaretes a la Fundació Assistencial d’Osona (FADO) Membres de l'ANC de Vic preparant una comanda de mascaretes per a dur a les cosidores voluntàries Lliurament de mascaretes per part de l'ANC de Vic al forn El Caputxí per a distribuir entre els c... Carros de roba per rentar al CET Calandra provinents de les plantes infectades per la COVID-19 de... Treballadors del CET Calandra encarregats de rentar la roba provinent de les plantes infectades p... Rosa de Sant Jordi a la façana de l’edifici del CET Calandra de Vic Diada de Sant Jordi al CET Calandra Personal del CET Calandra plegant bates Lliurament de mascaretes a un comerç de Taradell Confecció de bates al pavelló de Gurb  01 Confecció de bates al pavelló de Gurb 02 Confecció de bates al pavelló de Gurb 03 Confecció de bates al pavelló de Gurb 04 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 01 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 02 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 03 Vestimenta i proteccions en el servei de perruqueria 04 Aparell per la desinfecció d’ulleres de l’òptica Visual Opti-3 Fet Nostre de Vic apunt per obrir la persiana, encentant la fase 1 de desconfinament
Resultats 1 a 25 de 40 Mostra-ho tot

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-K400-R2575

Títol

Campanya #ArxivemlaCOVID19 (empreses i associacions)

Data(es)

  • 2020-03-16 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

1 fotografia, color, digital

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Documentació cedida per empreses de Vic i rodalies en el marc de la campanya #Arxivemlacovid19.

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Procés participatiu obert a tota la ciutadania perquè, de manera col·lectiva, es documentin les setmanes de confinament i lluita activa contra la propagació del contagi en terres catalanes. Amb el hashtag #Arxivemlacovid19, es pretén aglutinar la visibilitat de tots els arxius que hi estan participant i construir una memòria de manera plural i des de tots els punts de vista, on els ciutadans són els principals protagonistes i els arxius els centres de referència que garantiran la conservació futura d'aquests fets. Fotografies, vídeos, dibuixos, diaris de confinament, i altres materials que es creguin representatius d'aquestes setmanes tan complexes són els documents que es recullen als arxius.

Nota

Més informació sobre la campanya "Arxivem la COVID19" a la pàgina web de l'AAC: https://arxivers.com/arxivemlacovid19-consells-per-a-la-ciutadania-i-els-arxius/ (data de consulta: 20/04/2020)

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Nota de l'arxiver

Descrita per NCT (SGDAiR. UVic-UCC, abril 2020)

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats