Fons AF02 - Fundació Universitària Balmes. Arxiu fotogràfic

Construcció de l'Edifici F Inici de les obres de construcció de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (l'emb... Pati del Camps Miramarges i al fons, l'edifici F i La Caseta del Guarda Cotxes aparcats davant de l'edifici F de la Universitat de Vic, al carrer Sagrada Família nú... Aparcament de cotxes dels Estudis Universitaris de Vic, al carrer Sagrada Família (on actualment ... Vista del carrer Sagrada Família i del terreny on es construirà l'edifici F Cotxes aparcats a dins del passadís del Campus Miramarges Representants de la comunitat universitària a les escales del Parlament de Catalunya Membres de l'equip directiu a la Llotja d'autoritats del Parlament Salutació al rector de la UV per part de polítics al Parlament Vista a la Llotja del Parlament Votacions al Parlament de Catalunya pel reconeixement de la UVic Foto de grup a la sortida del Palau del Parlament de Catalunya Castellers a la Plaça Major de Vic Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Actuació d'Els Comediants Castellers a la Plaça Major de Vic Membres de la Direcció General dels EUV fins al 21 de maig de 1997 L'equip directiu arribant triomfalment a la Universitat Arribada a Vic després del reconeixement de la Universitat de Vic pel Parlament de Catalunya Arrossada al Campus Miramarges
Resultats 1 a 25 de 7822 Mostra-ho tot

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02

Títol

Fundació Universitària Balmes. Arxiu fotogràfic

Data(es)

  • 1985-02-15 (Creació)

Nivell de descripció

Fons

Volum i suport

21 àlbums (5.400 positius descrits corresponents a 1.981 reportatges fotogràfics); 7 àlbums (tires de negatius). Fotografies en creixement continu.

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Veure el registre de transferències del servei de GDiA (transferència núm. 408).
El curs 2010-2011 es transfereix per primera vegada part d'aquest fons fotogràfic al servei de Gestió Documental i Arxiu (àlbums de negatius) que comença a fer-ne el tractament documental pertinent. El curs 2012-2013 es transfereixen les fotografies anteriors al 2001 relacionades amb les activitats pròpies de la Universitat. El curs 2015-2016 es comencen a tractar les fotografies digitals del període 2001-2015.

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Aplega la documentació fotogràfica i audiovisual generada pel Servei d'Àudiovisuals (SAV). Principalment trobem imatges preses dels actes institucionals, on apareixen edificis, espais i personal de la Universitat.

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

En constant creixement

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

El curs 2014-2015, el servei de GDiA s'encarrega d'elaborar un inventari -format Excel- dels àlbums de positius (període 1989-2001).

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Els originals es troben al Servei de Gestió Documental i Arxiu de la UVIC - UCC.

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Genre access points

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

2015-10-29

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Nota de l'arxiver

Nota de l'arxiver

Descrit per NCT

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats