File R2214 - Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic

Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 01 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 02 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 03 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 04 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 05 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 06 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 07 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 08 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 09 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 10 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 11 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 12 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 13 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 14 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 15 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 16 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 17 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 18 Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic 19

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2214

Title

Inauguració de l'Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic

Date(s)

  • 2014-07-21 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

19 imatges digitals, 82 MB

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2013-2014\Facultats\FCSB\Activitats\Hospital Universitari Vic - Artur Mas\R2214

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

El president de la Generalitat, Artur Mas, va presidir el doble acte que va tenir lloc a l’Hospital Universitari de Vic d'inauguració de la nova Àrea d’Oncologia que s’ha construït al centre gràcies a la macro campanya de recollida de fons impulsada per Osona Contra el Càncer, i de concessió oficial del rang d’Hospital Universitari al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i a la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC), en conveni amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. En l’acte també hi participà el conseller de Salut, Boi Ruiz; l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; el president del CHV, Jaume Portús; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; la presidenta d’Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, i el representant de l’Ajuntament de Vic i del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, Josep Arimany; el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya central, Juli Gendrau, així com una àmplia delegació de representants del Govern i les institucions del territori.
Artur Mas va fer un recorregut per les instal·lacions de la nova àrea, acompanyat de la directora del Servei d'Oncologia, Marta Parera, i va descobrir la placa commemorativa d'aquesta inauguració. Les noves instal·lacions, inclouen les Consultes Externes, l'Hospital de dia oncològic i la Sala de tractaments, ocupen l'ala est de la plata baixa de l'Hospital i integren tota l'atenció ambulatòria que poden necessitar els pacients amb càncer, a més d'ampliar la capacitat del centre per atendre aquestes patologies i millorar i facilitar l’assistència, gràcies a les seves avançades instal·lacions i a uns espais que han estat especialment dissenyats per ser més amigables i confortables.
Durant els parlament inaugurals també es va reconèixer la concessió per part del Govern del rang d’hospitals universitaris al Consorci Hospitalari de Vic i a la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic. Ambdós hospitals d’Osona seran universitaris mitjançant un conveni amb la UVic-UCC, que els permetrà la utilització conjunta de les estructures dels centres hospitalaris i de la universitat per a la docència, la recerca i la innovació.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2214

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-11 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Revista Campus de la UVic, núm. 153, setembre de 2014, pàg. 2. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3331 (data de consulta: 11/05/16)
Pàgina web de la UVic, 22 de juiliol de 2014. Consultable a: http://www.uvic.cat/els-hospitals-de-vic-ja-s%C3%B3n-universitaris (data de consulta: 11/05/16)
Pàgina web de l'Ajuntament de Vic, 22 de juliol de 2014. Consultable a: https://www.vic.cat/news/el-president-artur-mas-inaugura-la-nova-area-d2019oncologia-del-chv-i-l2019hospital-universitari-de-vic (data de consulta: 11/05/16)
Osona.com, diari digital de la comarca d'Osona, 21 de juliol de 2014. Consultable a: http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/42476/artur/mas/inaugura/area/oncologia/hospital/vic/costat/milio/euros (data de consulta: 11/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 11 de maig de 2016.

Accession area