udc R2357 - Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat

Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 01 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 02 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 03 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 04 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 05 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 06 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 07 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 08 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 09

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2357

Títol

Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat

Data(es)

  • 2011-07-15 - 2011-07-17 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

9 imatges digitals, 35,7 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2010-2011\Catedres i Centres Estudi\UNESCO\Congres Internacional Genere Desenvolupament Textualitat\Inauguracio

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Dins el marc de la Universitat d'Estiu de Vic, s'ha celebrat la 1a edició del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat. L'objectiu del congrés era donar a conèixer les aportacions dels textos fonamentals que han revolucionat el coneixement interdisciplinari sobre les dones i que han afavorit el seu desenvolupament. Es va estructurar amb tres eixos temàtics: textos de la literatura, la pedagogia i la història; la traducció dels textos literaris i d’assaig; i textos jurídics, institucionals i declaracions internacionals. Va comptar amb més de vuitanta inscrits que van assistir a les ponències d’especialistes d’arreu del món, de taules rodones amb directors i directores de càtedres UNESCO, i amb professorat de diverses universitats catalanes, espanyoles i estrangeres que van analitzar textos que han contribuït al desenvolupament de les dones.
L'acte d'inauguració va comptar amb Jordi Montaña, rector de la Universitat, Francesca Bartrina, directora del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de les Dones i Montserrat Gatell, presidenta de l'Institut Català de les Dones. La conferència inaugural va anar a càrrec de Geraldine Nichols, professora de la Universitat de Florida.
El Congrés el va organitzar la Càtedra UNESCO Dones, desenvolupament i cultures i el grup de recerca “Estudis de gènere, traducció, literatura, història i comunicació” del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de la Dona de la Universitat de Vic.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2357

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-05-23 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 9 de juny de 2011. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/4899 (data de consulta: 23/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 22 de juny de 2011. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/4961 (data de consulta: 23/05/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 23 de maig de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres