File R2357 - Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat

Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 01 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 02 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 03 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 04 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 05 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 06 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 07 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 08 Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat 09

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2357

Title

Inauguració del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat

Date(s)

  • 2011-07-15 - 2011-07-17 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

9 imatges digitals, 35,7 MB

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2010-2011\Catedres i CEID\UNESCO\Congres Internacional Genere Desenvolupament Textualitat\Inauguracio\R2357

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Dins el marc de la Universitat d'Estiu de Vic, s'ha celebrat la 1a edició del Congrés Internacional sobre Gènere, Desenvolupament i Textualitat. L'objectiu del congrés era donar a conèixer les aportacions dels textos fonamentals que han revolucionat el coneixement interdisciplinari sobre les dones i que han afavorit el seu desenvolupament. Es va estructurar amb tres eixos temàtics: textos de la literatura, la pedagogia i la història; la traducció dels textos literaris i d’assaig; i textos jurídics, institucionals i declaracions internacionals. Va comptar amb més de vuitanta inscrits que van assistir a les ponències d’especialistes d’arreu del món, de taules rodones amb directors i directores de càtedres UNESCO, i amb professorat de diverses universitats catalanes, espanyoles i estrangeres que van analitzar textos que han contribuït al desenvolupament de les dones.
L'acte d'inauguració va comptar amb Jordi Montaña, rector de la Universitat, Francesca Bartrina, directora del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de les Dones i Montserrat Gatell, presidenta de l'Institut Català de les Dones. La conferència inaugural va anar a càrrec de Geraldine Nichols, professora de la Universitat de Florida.
El Congrés el va organitzar la Càtedra UNESCO Dones, desenvolupament i cultures i el grup de recerca “Estudis de gènere, traducció, literatura, història i comunicació” del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de la Dona de la Universitat de Vic.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2357

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-23 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 9 de juny de 2011. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/4899 (data de consulta: 23/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 22 de juny de 2011. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/4961 (data de consulta: 23/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 23 de maig de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres