File R2027 - Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Discapacitat

Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Dis... Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Dis... Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Dis... Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Dis... Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Dis...

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2027

Title

Inauguració del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Discapacitat

Date(s)

  • 2014-11-13 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

5 imatges digitals, 19, 4 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Facultats\FCSB\Activitats\inauguracio 1a edicio master atencio integral i centrada a la persona\R2027

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

L'acte d’obertura de la primera edició del “Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d’Envelliment i Discapacitat“ va tenir lloc a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC. Aquest màster està organitzat conjuntament per la UVic- UCC i la Fundació Pilares i l'objectiu és formar professionals capacitats per dissenyar, dirigir, intervenir, gestionar o fer recerca en programes o recursos adreçats a persones amb discapacitat, en situació de dependència i/o de cronicitat basats en el model d'Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP).
La inauguració ha comptat amb la presència del vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua, Joan Masnou; la presidenta de la Fundació Pilares i vicepresidenta de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología, Pilar Rodríguez; la degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, Mireia Subirana, i el diputat-delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, el sr. Josep Oliva. L'acte va cloure amb la conferència del Dr. Gregorio Rodríguez Cabrero, catedràtic en sociologia de la Universidad de Alcalá, que portava per títol "Modelos de protección social a la dependencia a nivel europeo”.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2027

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-04 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Pàgina web de la UVic-UCC, 14 de novembre de 2014. Consultable a: http://www.uvic.cat/tret-de-sortida-al-m%C3%A0ster-en-atenci%C3%B3-integral-centrada-la-persona (data de consulta: 04/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 13 de novembre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/11/13/avui-comenca-el-master-en-atencio-integral-centrada-en-la-persona-en-ambits-denvelliment-i-discapacitat/ (data de consulta: 04/05/14)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 4 de maig de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres