udc R2151 - Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 01 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 02 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 03 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 04 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 05 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 06 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 07 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 08 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 09 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 10 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 11 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 12 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 13 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 14 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 15 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 16 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 17 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 18

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2151

Títol

Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Data(es)

  • 2014-03-13 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

18 imatges igitals, 68,8 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2013-2014\Facultats\FETCH\Activitats\inauguracio nou edifici CAFE\R2151

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Àrea de notes

Nota

Inauguració del nou edifici de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE). Aquest nou equipament disposa d’una superfície construïda de 472,05 m2 i està situat al Campus Zona Esportiva de Vic en terrenys cedits per l'Ajuntament de Vic. L'edifci ha estat construït optimitzant al màxim els recursos i dissenyat per ser versàtil. Per tant, és una instal·lació que millorarà la qualitat dels estudis del grau de CAFE, permetrà ajudar els grups de recerca a innovar sobre l’esport i l’activitat física i també podrà esdevenir un centre de valoració funcional i d’anàlisi biomecànica al servei tant dels esportistes com dels clubs i les federacions.
L’acte d’inauguració va estar presidit pel rector de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña; el regidor de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Vic, Dr. Josep Arimany, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Sr. Ivan Tibau, Francesc Codina, degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes i Eduard Comerma, coordinador del Grau de CAFE. Per estrenar l’edifici, el Dr. José Luis López del Amo va impartir una classe magistral sobre “Cercant l’excel·lència esportiva al s. XXI”, en la qual va explicar la importància de la ciència i la tecnologia en l’esport d’alt nivell. Tambe va comptar amb la col·laboració de Mia Ordeig, jugador d’hoquei i exestudiant de la Universitat de Vic, que va demostrar in situ quina aplicabilitat té el laboratori de l’esforç en la recerca.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2151

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-05-09 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 6 de març de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8965 (data de consulta: 09/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 13 de març de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8999 (data de consulta: 09/05/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 152, abril de 2014, pàg. 3. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3019 (data de consulta: 09/05/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 9 de maig de 2016.

Àrea d'ingressos