File R2151 - Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 01 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 02 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 03 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 04 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 05 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 06 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 07 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 08 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 09 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 10 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 11 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 12 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 13 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 14 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 15 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 16 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 17 Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) 18

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2151

Title

Inauguració del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Date(s)

  • 2014-03-13 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

18 imatges igitals, 68,8 MB

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2013-2014\Facultats\FETCH\Activitats\inauguracio nou edifici CAFE\R2151

Existence and location of copies

Related units of description

Notes area

Note

Inauguració del nou edifici de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE). Aquest nou equipament disposa d’una superfície construïda de 472,05 m2 i està situat al Campus Zona Esportiva de Vic en terrenys cedits per l'Ajuntament de Vic. L'edifci ha estat construït optimitzant al màxim els recursos i dissenyat per ser versàtil. Per tant, és una instal·lació que millorarà la qualitat dels estudis del grau de CAFE, permetrà ajudar els grups de recerca a innovar sobre l’esport i l’activitat física i també podrà esdevenir un centre de valoració funcional i d’anàlisi biomecànica al servei tant dels esportistes com dels clubs i les federacions.
L’acte d’inauguració va estar presidit pel rector de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña; el regidor de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Vic, Dr. Josep Arimany, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Sr. Ivan Tibau, Francesc Codina, degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes i Eduard Comerma, coordinador del Grau de CAFE. Per estrenar l’edifici, el Dr. José Luis López del Amo va impartir una classe magistral sobre “Cercant l’excel·lència esportiva al s. XXI”, en la qual va explicar la importància de la ciència i la tecnologia en l’esport d’alt nivell. Tambe va comptar amb la col·laboració de Mia Ordeig, jugador d’hoquei i exestudiant de la Universitat de Vic, que va demostrar in situ quina aplicabilitat té el laboratori de l’esforç en la recerca.

Alternative identifier(s)

Access points

Place access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2151

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-09 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 6 de març de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8965 (data de consulta: 09/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 13 de març de 2014. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/8999 (data de consulta: 09/05/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 152, abril de 2014, pàg. 3. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3019 (data de consulta: 09/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 9 de maig de 2016.

Accession area