File R2536 - Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil: Aula Teresa Buscart i Aules Montessori

Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 01 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 02 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 03 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 04 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 05 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 06 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 07 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 08 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 09 Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil 10

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2536

Title

Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil: Aula Teresa Buscart i Aules Montessori

Date(s)

  • 2018-05-29 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

10 imatges digitals, 20'5 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Originals: U:\Fotos\2017-2018\Formacio\FETCH\inauguracio Montessori
Còpies: M:\2017-2018\R2536

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Inauguració del nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil: Aula Teresa Buscart i Aules Montessori, situat a la planta baixa de la Masia Torre dels Frares. L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de Vic i presidenta de la FUB, Anna Erra, i pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i va comptar amb la presència del degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, Eduard Ramírez; de la directora executiva d’Association Monterssori Internacionale (AMI) amb seu a Amsterdam, Lynne Lawrence; la directora del Montessori Institute of San Diego, Silvia Dubovoy, i la responsable i coordinadora de nou laboratori, Maica Bernal.
El Laboratori és una nova instal·lació de 351 metres quadrats, pensada per als futurs formadors i especialistes en pedagogia Montsessori i per a tots els futurs mestres. Les Aules Montessori ofereixen, d’una banda, tres espais diferenciats per educar infants de 0 a 18 mesos; de 18 mesos a 3 anys; i de 3 a 6 anys. Així es converteix en un espai de referència del Màster en Pedagogia Montessori, únic a Europa acreditat per l’Associació Montessori Internacional (AMI).
D’altra banda, el nou espai acull també l’Aula Teresa Buscart, especialitzada en espais i materials per a la franja educativa dels 0 als 3 anys, amb recursos metodològics i pràctics, referents de totes les grans línies pedagògiques. La nova ubicació i el disseny de l’espai permetrà que a partir del curs que ve, el laboratori pugui obrir les portes a nens i mestres per a fer-hi tallers.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2536

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2018-06-11 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 11 de juny de 2018.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres