File R2028 - Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia

Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia 01 Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia 02 Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia 03 Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia 04 Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia 05

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2028

Title

Inauguració dels nous laboratoris d’Infermeria i Fisioteràpia

Date(s)

  • 2014-10-31 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

5 imatges digitals, 17, 5 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Facultats\FCSB\Activitats\Inauguracio Nous laboratoris d’Infermeria i Fisioterapia\R2028

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

La inauguració dels nous laboratoris de pràctiques va tenir lloc a la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar. Estan situats a la planta baixa de l’edifici B del Campus de Miramarges i es tracta de la remodelació de 9 espais de 230 metres quadrats dedicats a les pràctiques del Grau en Infermeria i 8 espais de 777 metres quadrats dedicats a les pràctiques del Grau en Fisioteràpia. La remodelació ha tingut presents els criteris de polivalència i flexibilitat, segons el Pla d’Espais i d’Eficiència Energètica de la UVic, i ha permès introduir la simulació de darrera generació com a element de docència gràcies a l’adquisició d’un maniquí robotitzat.
La inauguració va anar a càrrec del rector, Jordi Montaña; el regidor de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Vic, Dr. Josep Arimany; el president del Consorci Hospitalari de Vic, Sr. Jaume Portús, i la nova degana de la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar, Mireia Subirana. També va comptar amb la presència del professorat i professionals de la UVic i de representants de les diverses institucions sanitàries de la ciutat.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2028

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-04 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Revista Campus de la UVic, núm. 154, gener de 2015, pàg. 2. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4024 (data de consulta: 04/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 6 de novembre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/11/06/els-nous-laboratoris-dinfermeria-i-fisioterapia-de-la-uvic-potencien-la-simulacio-en-la-docencia/ (data de consulta: 04/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 30 d'octubre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/10/30/la-uvic-inaugura-nous-laboratoris-dinfermeria-i-fisioterapia/ (data de consulta: 04/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 4 de maig de 2016.

Accession area