udc R2371 - Investidura de Martin Dougiamas

Investidura de Martin Dougiamas 01 Investidura de Martin Dougiamas 02 Investidura de Martin Dougiamas 03 Investidura de Martin Dougiamas 04 Investidura de Martin Dougiamas 05 Investidura de Martin Dougiamas 06 Investidura de Martin Dougiamas 07 Investidura de Martin Dougiamas 08 Investidura de Martin Dougiamas 09 Investidura de Martin Dougiamas 10 Investidura de Martin Dougiamas 11 Investidura de Martin Dougiamas 12 Investidura de Martin Dougiamas 13 Investidura de Martin Dougiamas 14 Investidura de Martin Dougiamas 15

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C131-R2371

Títol

Investidura de Martin Dougiamas

Data(es)

  • 2016-03-31 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

15 imatges digitals, 57,9 MB

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història administrativa

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2018-2019\Formacio\FEC\eweek\2015-2016\Investidura de Martin Dougiamas

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Investidura de Martin Dougiamas com a sisè Doctor Honoris Causa de la Universitat de Vic- Univeristat Central de Catalunya.
Martin Dougiamas, és el creador del programari lliure Moodle, la plataforma de col·laboració, construcció en equip i interacció més utilitzada en el món de l’educació en els darrers temps.
Van presidir l'acte el rector de la Universitat, Jordi Montaña; la presidenta de la Fundació Universitària Balmes i alcaldessa de Vic, Anna Erra; la secretària general de la Universitat, Àngels Crusellas i Antoni Massegú, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central. El padrí del doctorat va ser Pere Quer, vicerector d’Ordenació Acadèmica i els encarregats de fer la laudatio van ser els professors Richard Samson i Marcos Cánovas, de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, que van repassar la figura de Dougiamas com a programador i pedagog i van destacar-ne les qualitats humanes. Uns valors que també recullen els missatges d’agraïment rebuts a la pàgina web www.thanksmartin.net impulsada per la UVic-UCC i que el director executiu del projecte Diversity de transformació digital de la UVic-UCC, Javier Leiva, va presentar durant l’acte.
Al final de l'acte hi va haver una actuació dels Emboirats, els castellers de la UVic.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C131-R2371

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-10 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 21 de gener de 2016. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2016/01/21/martin-dougiamas-sera-nou-doctor-honoris-causa-de-la-uvic-ucc/ (data de consulta: 10/06/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 31 de març de 2016. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2016/03/31/martin-dougiamas-leducacio-es-compartir-i-aprendre-conjuntament/ (data de consulta: 10/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 158, maig de 2016, pàg. 3. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4548 (data de consulta: 10/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 10 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres