udc R2286 - Jornada "Aigua, Usos i Coneixement"

Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 01 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 02 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 03 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 04 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 05 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 06 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 07 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 08 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 09 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 10 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 11 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 12 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 13 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 14 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 15 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 16 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 17 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 18 Jornada "Aigua, Usos i Coneixement" 19

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-L350-R2286

Títol

Jornada "Aigua, Usos i Coneixement"

Data(es)

  • 2012-10-16 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

19 imatges digitals, 222 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

M:\2012-2013\Rectorat\Vicerectorats\Recerca i tranferencia Coneixement\activitats\AGBAR_Cercle de l Aigua\R2286

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

En el marc de les activitats del "Cercle de l'aigua" se celebra la jornada "Aigua, Usos i Coneixements" una iniciativa de la Fundació Agbar, en col·laboració amb la UVic. La jornada es va realitzar a l'Aula Magna de la Universitat de Vic amb l'objectiu de propiciar el debat a l’entorn de l’ús eficient del recurs hídric i de l’anàlisi de la gestió de l’aigua a Catalunya, a més tenia una clara voluntat de conscienciació mediambiental.
L’acte anava adreçat a amplis sectors de la societat, i va comptar amb la participació de destacades personalitats lligades al món públic, científic i cultural, i des de diversos punts de vista va aprofundir en la consciènciació mediambiental.
L'acte d'inauguració va anar a càrrec de Marta Otero, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic i Josep Rafús, regidor d’Urbanisme, Habitatge, Món Rural i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vic. El Dr. Ramon Folch, ambientòleg, va ser l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural, que va parlar de “L’aigua: un abundant recurs escàs”.
La Jornada va incloure les taules rodones “L’ús sostenible de l’aigua”, a la qual van intervenir diversos professionals implicats en el sector, i “La recerca en el marc de l’aigua”, que va comptar amb representació destacada del món científic en el camp de l’aigua. També va comptar amb l'espectacle H2O: fórmula poètica i musical i el lliurament del premi Aigua, usos i coneixement Fundació AGBAR – Uvic.
Per últim, la cloenda del matí va anar a càrrec del rector de la Universitat de Vic, Jordi Montña i del director de Concessions d’Agbar a Catalunya, Joan Cristià.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.02-L350-R2286

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-05-30 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 4 d'octubre de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6401 (data de consulta: 30/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 18 d'octubre de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6450 (data de consulta: 30/05/16)
Pàgina web del Cercle de l'Aigua. Consultable a: http://www.cercledelaigua.cat/ca/cercle-de-laigua/edicions-anteriors/15+Aigua-usos-i-coneixement (data de consulta: 30/05/16)
RIUVIC, repositori institucional de la UVic. Tríptic de la Jornada. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/3187 (data de consulta: 30/05/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 30 de maig de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres