File R2054 - Lliçó de jubilació de Núria Franch

Lliçó de jubilació de Núria Franch 01 Lliçó de jubilació de Núria Franch 02 Lliçó de jubilació de Núria Franch 03 Lliçó de jubilació de Núria Franch 04 Lliçó de jubilació de Núria Franch 05 Lliçó de jubilació de Núria Franch 06

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2054

Title

Lliçó de jubilació de Núria Franch

Date(s)

  • 2014-12-03 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

6 imatges digitals, 43,5 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Facultats\FETCH\Activitats\llico jubilacio Nuria Franch\R2054

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Amb motiu de la seva jubilació la professora Núria Franch, membre del Departament de Ciències de l’Activitat Física de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, va pronunciar la seva lliçó de jubilació que duia per títol “La complexitat del moviment”, a la sala Segimon Serrallonga. Va presentar l'acte Joan Soler, degà de la FETCH i l'encomi va anar a càrrec del professor i company de departament, Gil Pla.
L’acte va comptar amb una important representació de la FETCH, no solament col·legues dels diversos departaments, sinó que també hi van ser presents els quatre degans de la Facultat des de la seva incorporació a la Universitat. També cal destacar la presència d’un bon nombre de professionals de la psicomotricitat, de mestres d’escoles amb qui ha col·laborat, així com amics i familiars, que van omplir la sala.
La Núria Franch es va incorporar al Departament d’Educació Infantil dels encara Estudis Universitaris de Vic el curs 1993-1994, per impartir l’assignatura Desenvolupament Psicomotor. Des d’aleshores, i durant més de 20 anys de docència i recerca a la Universitat, Núria Franch ha portat les àrees de Psicomotricitat i del Desenvolupament Psicomotor no solament en la formació de mestres d’Educació Infantil, sinó també a Educació Primària i a CAFE, grau en el qual també va exercir com a professora. També va dirigir el Departament d’Educació Infantil. Els darrers anys s’ha centrat en coordinar el Projecte de Pràctiques al Marroc.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-L350-R2054

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-06-03 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 11 de desembre de 2014. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2014/12/11/la-darrera-llico-de-nuria-franch/ (data de consulta: 03/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 154, gener de 2015, pàg. 9. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4024 (data de consulta: 03/06/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 3 de juny de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres