udc R2624 - PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC

PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 01 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 02 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 03 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 04 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 05 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 06 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 07 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 08 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 09 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 10 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 11 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 12 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 13 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 14 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 15 PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC 16

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C150-R2624

Títol

PRE LU DI, espectacle per la celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC

Data(es)

  • 2022-05-20 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

16 imatges digitals, 56,6 MB

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2021-2022\Institucional\Acte 25 anys\tarda

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

L’espectacle poètic, visual i musical PRE LU DI, que va tenir lloc el divendres 20 de maig al vespre, a L’Atlàntida de Vic, va posar punt final a la jornada central de celebració del 25è aniversari de la UVic-UCC, que al migdia ja es va commemorar amb un acte institucional. L’espectacle PRE LU DI, dirigit i executat per l’empresa Didàctics de Vic, va fer un recorregut per la cronologia històrica de la Universitat, per explicar-ne els orígens, però també per deixar, com el mateix nom PRE LU DI suggereix, la porta oberta a consolidar el present i a continuar escrivint la història futura de la institució. Més de 300 persones, majoritàriament de la UVic-UCC, entre personal docent i investigador, professionals d’administració i serveis, estudiants i autoritats, a més de representants de diverses entitats i institucions del territori, van assistir a la representació.
Música, dansa, poesia, cant i llum van ser els elements que es van anar combinant a l’espectacle, que en el seu desenvolupament va comptar amb la participació de diversos noms propis del món cultural. L’actor Lluís Soler hi va intervenir amb la interpretació del text “Caminar”, fet pel poeta Jaume Coll expressament per al 25è aniversari de la UVic-UCC. Aquest text fa al·lusió al coneixement, que esdevé canvi constant, a les persones i a la necessitat de caminar acompanyat.
En l’aspecte musical, l’espectacle va tenir les intervencions d’Ernest Crusats, Joana Serrat i Roger Mas. Beatriz Cubero i Matilde Casini, de DU-Entro, van protagonitzar els moments de dansa i Miquel Carbonell, una peça d’acrobàcia. També van formar part de PRE LU DI quatre mestres de l’Aula de Teatre de la UVic, que van rememorar la jornada intensa que es va viure el 21 de maig de 1997, i quaranta-vuit estudiants universitaris en la part de projeccions.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C150-R2624

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2022-07-26 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Aùnt, revista digital de la UVic. Consultable a: https://apunt.uvic.cat/lespectacle-pre-lu-di-fa-un-recorregut-visual-poetic-i-musical-pel-passat-present-i-futur-de-la (data de consulta: 16/07/22)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 26 de juliol de 2022.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats