udc R2552 - Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños

Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 01 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 02 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 03 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 04 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 05 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 06 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 07 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 08 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 09 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 10 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 11 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 12 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 13 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 14 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 15 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 16 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 17 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 18 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 19

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-A180-R2552

Títol

Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños

Data(es)

  • 2019-01-31 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

19 imatges digitals, 143 MB

Àrea de context

Nom del productor

(2014-)

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Originals: U:\Fotos\2018-2019\Institucional\Rectorat\presa possesio rector
Còpies: U:\Arxiu\FOTOS\R2552

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Acte de presa de possessió del nou rector de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya celebrat.
Josep-Eladi Baños, ha pres possessió del càrrec en una cerimònia solemne en una Aula Magna de la UVic-UCC plena a vessar. Baños ha explicat que es va presentar per ser rector de la UVic-UCC per la singularitat de la institució: “és l’única universitat catalana que neix a iniciativa dels ajuntament i que persisteix sota la seva direcció”.

L'acte ha estat presidit pel M. Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya i també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Vic i presidenta de la Fundació Universitària Balmes, del rector sortint, Joan Masnou i de la secretària general M Àngels Crusellas.

La presa de possessió del càrrec s’ha singularitzat a través de la signatura del document d’acceptació en presència de la presidenta del Patronat i del president de la Generalitat que també l’han signat. A continuació, Torra li ha posat la medalla de rector que aquest any s’ha renovat a través d’un nou disseny fet pel joier Jordi Sala i el dissenyador Ton Granero, que ha modificat la tradicional forma quadrada per un contorn arrodonit. La secretaria general de la UVic-UCC, Maria Àngels Crusellas, ha estat l’encarregada de llegir l’acord de nomenament del Patronat.

Baños va ser nomenat el passat 17 de desembre després de ser escollit d’entre 13 candidats i d’haver rebut el suport d’un 79,4% del Claustre de la Universitat. El nou rector és el sisè de la UVic-UCC continuant el llegat de Ricard Torrents, David Serrat, Assumpta Fargas, Jordi Montaña i Joan Masnou. Tots ells han estat presents a l’acte i l’han acompanyat des de la primera fila. El passat 7 de gener Baños va iniciar el seu mandat agafant el relleu de Joan Masnou que va ser rector en funcions durant 6 mesos després que Oriol Amat no acceptés el càrrec de rector per motius personals.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.03-A180-R2552

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2019-02-01 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc de la UVic, 31 de gener de 2019. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/banos-la-uvic-ucc-ha-de-fer-possible-una-nova-redistribucio-territorial-del-pais/?home (data de consulta: 01/02/19)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 1 de febrer de 2019.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres