File R2552 - Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños

Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 01 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 02 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 03 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 04 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 05 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 06 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 07 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 08 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 09 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 10 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 11 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 12 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 13 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 14 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 15 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 16 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 17 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 18 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 19

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-A180-R2552

Title

Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños

Date(s)

  • 2019-01-31 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

19 imatges digitals, 143 MB

Context area

Name of creator

(2014-)

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Originals: U:\Fotos\2018-2019\Institucional\Rectorat\presa possesio rector
Còpies: U:\Arxiu\FOTOS\R2552

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Acte de presa de possessió del nou rector de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya celebrat.
Josep-Eladi Baños, ha pres possessió del càrrec en una cerimònia solemne en una Aula Magna de la UVic-UCC plena a vessar. Baños ha explicat que es va presentar per ser rector de la UVic-UCC per la singularitat de la institució: “és l’única universitat catalana que neix a iniciativa dels ajuntament i que persisteix sota la seva direcció”.

L'acte ha estat presidit pel M. Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya i també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Vic i presidenta de la Fundació Universitària Balmes, del rector sortint, Joan Masnou i de la secretària general M Àngels Crusellas.

La presa de possessió del càrrec s’ha singularitzat a través de la signatura del document d’acceptació en presència de la presidenta del Patronat i del president de la Generalitat que també l’han signat. A continuació, Torra li ha posat la medalla de rector que aquest any s’ha renovat a través d’un nou disseny fet pel joier Jordi Sala i el dissenyador Ton Granero, que ha modificat la tradicional forma quadrada per un contorn arrodonit. La secretaria general de la UVic-UCC, Maria Àngels Crusellas, ha estat l’encarregada de llegir l’acord de nomenament del Patronat.

Baños va ser nomenat el passat 17 de desembre després de ser escollit d’entre 13 candidats i d’haver rebut el suport d’un 79,4% del Claustre de la Universitat. El nou rector és el sisè de la UVic-UCC continuant el llegat de Ricard Torrents, David Serrat, Assumpta Fargas, Jordi Montaña i Joan Masnou. Tots ells han estat presents a l’acte i l’han acompanyat des de la primera fila. El passat 7 de gener Baños va iniciar el seu mandat agafant el relleu de Joan Masnou que va ser rector en funcions durant 6 mesos després que Oriol Amat no acceptés el càrrec de rector per motius personals.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-A180-R2552

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2019-02-01 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc de la UVic, 31 de gener de 2019. Consultable a: http://mon.uvic.cat/lapunt/banos-la-uvic-ucc-ha-de-fer-possible-una-nova-redistribucio-territorial-del-pais/?home (data de consulta: 01/02/19)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 1 de febrer de 2019.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres