File R2290 - Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives

Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 01 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 02 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 03 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 04 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 05 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 06 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 07 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 08 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 09 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 10 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 11 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 12 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 13 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 14 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 15 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 16 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 17 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 18

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2290

Title

Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives

Date(s)

  • 2012-05-28 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

18 imatges digitals, 99 MB

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2011-2012\Catedres i CESS\Catedres\Catedra Cures paliatives\Inauguracio\R2290

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Acte institucional de presentació de la nova Càtedra de Cures Pal·liatives ICO/UVic/CCOMS, que dirigeix el Dr. Xavier Gómez-Batiste. L'acte es va celebrar a la Sala Mercè Torrents i va comptar amb la presència del Conseller de Salut, Boi Ruiz; el rector de la Universitat, Jordi Montaña, l'alcalde de la ciutat, Josep M Vila d'Abadal, el doctor Josep Maria Vilà i el director de la càtedra, Xavier Gómez-Batiste. Durant l'acte es va poder escoltar la ponència sobre “Atenció pal·liativa i cronicitat” a càrrec d’Albert Ledesma, director del Programa de Prevenció i Cronicitat del Departament de Salut.
La nova Càtedra de Cures Pal·liatives es constitueix per generar i difondre coneixement sobre l’atenció integral pal·liativa i transferir-lo tant a la pràctica assistencia com a les organitzacions que s’ocupen de vetllar per la millora de la qualitat de l’atenció a les persones amb malalties avançades. Entre aquestes organitzacions s’hi compten els serveis de salut i socials amb perspectiva poblacional, comunitària i de salut pública. L’objectiu final de la Càtedra serà promoure la qualitat d’atenció pal·liativa per a tothom qui la necessiti i en tots els àmbits del sistema sanitari i social.
La Càtedra de Cures Pal·liatives és una iniciativa conjunta de l’Institut Català d’Oncologia i la Universitat de Vic –on té la seu–. Treballarà per establir una relació de partenariat amb l’Hospital de la Santa Creu i el Consorci Hospitalari de Vic, el Servei d’Atenció Primària d’Osona de l’ICS i SARQuavitae, a més de comptar amb el suport de la Fundació la Caixa. També tindrà una estreta relació amb el Departament de Salut, mitjançant projectes relacionats amb el Programa per a la Prevenció i Atenció a la Cronicitat i el Pla Director Sociosanitari.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2290

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-24 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

Revista Campus de la UVic, núm. 147, setembre de 2012, pàg. 2. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/2993 (data de consulta: 24/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 24 de maig de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6069 (data de consulta: 24/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 31 de miag de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6089 (data de consulta: 24/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 24 de maig de 2016.

Accession area