udc R2290 - Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives

Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 01 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 02 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 03 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 04 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 05 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 06 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 07 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 08 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 09 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 10 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 11 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 12 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 13 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 14 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 15 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 16 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 17 Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives 18

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2290

Títol

Presentació de la Càtedra de Cures Pal·liatives

Data(es)

  • 2012-05-28 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

18 imatges digitals, 99 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

U:\Fotos\2011-2012\Catedres i CESS\Catedres\Catedra Cures Paliatives\Inauguracio

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Acte institucional de presentació de la nova Càtedra de Cures Pal·liatives ICO/UVic/CCOMS, que dirigeix el Dr. Xavier Gómez-Batiste. L'acte es va celebrar a la Sala Mercè Torrents i va comptar amb la presència del Conseller de Salut, Boi Ruiz; el rector de la Universitat, Jordi Montaña, l'alcalde de la ciutat, Josep M Vila d'Abadal, el doctor Josep Maria Vilà i el director de la càtedra, Xavier Gómez-Batiste. Durant l'acte es va poder escoltar la ponència sobre “Atenció pal·liativa i cronicitat” a càrrec d’Albert Ledesma, director del Programa de Prevenció i Cronicitat del Departament de Salut.
La nova Càtedra de Cures Pal·liatives es constitueix per generar i difondre coneixement sobre l’atenció integral pal·liativa i transferir-lo tant a la pràctica assistencia com a les organitzacions que s’ocupen de vetllar per la millora de la qualitat de l’atenció a les persones amb malalties avançades. Entre aquestes organitzacions s’hi compten els serveis de salut i socials amb perspectiva poblacional, comunitària i de salut pública. L’objectiu final de la Càtedra serà promoure la qualitat d’atenció pal·liativa per a tothom qui la necessiti i en tots els àmbits del sistema sanitari i social.
La Càtedra de Cures Pal·liatives és una iniciativa conjunta de l’Institut Català d’Oncologia i la Universitat de Vic –on té la seu–. Treballarà per establir una relació de partenariat amb l’Hospital de la Santa Creu i el Consorci Hospitalari de Vic, el Servei d’Atenció Primària d’Osona de l’ICS i SARQuavitae, a més de comptar amb el suport de la Fundació la Caixa. També tindrà una estreta relació amb el Departament de Salut, mitjançant projectes relacionats amb el Programa per a la Prevenció i Atenció a la Cronicitat i el Pla Director Sociosanitari.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.02-C120-R2290

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-05-24 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

Revista Campus de la UVic, núm. 147, setembre de 2012, pàg. 2. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/2993 (data de consulta: 24/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 24 de maig de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6069 (data de consulta: 24/05/16)
L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 31 de miag de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6089 (data de consulta: 24/05/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 24 de maig de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres