File R2032 - Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic

Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic 01 Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic 02 Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic 03 Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic 04 Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic 05

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2032

Title

Presentació de la nova marca de la ciutat de Vic

Date(s)

  • 2015-03-23 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

5 imatges digitals, 880 Kb

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2014-2015\Facultats\FEC\Activitats\presentacio marca vic\R2032

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

La presentació es va fer a la Sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida de Vic que es va omplir per poder conèixer la nova marca de la ciutat de Vic: una “V” arrodonida i harmònica acompanyada de l’eslògan “Vic, ciutat a la mesura humana”. La nova marca ha comptat amb un procés participatiu de més de 20 mesos en el que hi han col·laborat prop d’un miler de veïns i amb el consens polític unànime del consistori vigatà. A partir d’enquestes ciutadanes, grups de treball sectorials i altres accions participatives, es va recollir una informació acurada de la percepció de la ciutat, buscant aquells aspectes diferenciadors i rellevants. El projecte ha estat conduït i realitzat per professionals de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
La gala va ser presentada per la periodista de TV3 Núria Bacardit i amenitzada per l’humorista Peyu, el Mag Pota i la Jazz Band de l’Escola de Música de Vic. Els encarregats de fer els parlaments institucionals van ser Jordi Montaña, rector de la UVic- UCC, Anna Erra, alcalde de Vic i els encarregats de liderar el projecte Jordi de San Eugenio, professor de la FEC i coordinador del grup de recerca TRACTE de la UVic, i de Jordi Cano, director d’Eumo Disseny i Comunicació.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2032

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-05-05 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 26 de març de 2015. Consulatble a: http://mon.uvic.cat/lapunt/2015/03/26/es-presenta-la-nova-marca-de-vic-un-projecte-liderat-per-la-uvic-i-eumo_dc/ (data de consulta: 05/05/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 155, maig de 2015, pàg. 11. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/4363 (data de consulta: 05/05/16)
Osona.com, diari digital de la comarca d'Osona, 24 de març de 2015. Consultable a: http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/45634/nova/marca/vic/mostra/perfil/arrodonida/harmonica (data de consulta: 05/05/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 5 de maig de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places