File R2131 - Presentació del Centre Teknós

Presentació del Centre Teknós 01 Presentació del Centre Teknós 02 Presentació del Centre Teknós 03 Presentació del Centre Teknós 04

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2131

Title

Presentació del Centre Teknós

Date(s)

  • 2014-05-20 (Creation)

Level of description

File

Extent and medium

4 imatges digitals, 21,2 MB

Context area

Name of creator

(1991-2014)

Administrative history

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

M:\2013-2014\campus professional\presentacio Kreas Vic\R2131

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Note

Presentació del nou centre de formació professional dual Teknós que juntament amb la Fundació Kreas són els dos pilars que conformen el nou Campus Professional UVic. El centre Teknós, impulsat per l’Ajuntament de Vic, la Fundació Universitària Balmes i la Fundació Educació i Art, desenvolupa la formació dual en l’àmbit de la tecnologia i la comunicació. Impartirà dos cicles formatius de grau superior: Animacions 3 D, jocs i entorns interactius d’una banda, i Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, de l’altra.
L’objectiu del nou centre és formar i qualificar professionals de l’àmbit de la comunicació i l’audiovisual a partir de la metodologia dual, que permet compaginar la teoria i la pràctica en una empresa des del primer moment. El fet que Teknós mantingui un contacte tan estret amb la Universitat li dóna garantia de qualitat i prestigi de la formació que imparteix, a més d’oferir continuïtat formativa universitària un cop acabats els estudis.
L'acte de presentació, celebrat a la Casa de Convalescència, va comptar amb Jordi Montaña, rector de la Universitat; Joan Turró, director general de la Fundació Universitària Balmes; Núria Barniol, directora del Campus Professional UVic i de Teknós i Anna Erra, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vic.

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

CAT AUVIC AF02-AF02.03-C120-R2131

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Final

Level of detail

Minimal

Dates of creation revision deletion

2016-06-07 (data de creació)

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 22 de maig de 2014. Consuotable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/9432 (data de consulta: 07/06/16)

Archivist's note

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 7 de juny de 2016.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places