udc R2351 - Presentació del Programa Sí-Sí, Estudio i Treballo

Presentació del Programa Sí-Sí, Estudio i Treballo 01 Presentació del Programa Sí-Sí, Estudio i Treballo 02 Presentació del Programa Sí-Sí, Estudio i Treballo 03

Àrea d'identificació

Codi de referència

ES CAT AUVIC AF02-AF02.02-C330-R2351

Títol

Presentació del Programa Sí-Sí, Estudio i Treballo

Data(es)

  • 2012-05-14 (Creació)

Nivell de descripció

udc

Volum i suport

3 imatges digitals, 19,5 MB

Àrea de context

Nom del productor

(1991-2014)

Història administrativa

El Servei d'Àudiovisuals va engegar al curs 1991-1992 i dirigeix primordialment la seva activitat al disseny i producció de materials audiovisuals per a la seva aplicació en l'àmbit universitari. Paral·lelament, produeix documentació fotogràfica i audiovisual relacionada amb les activitats acadèmiques dutes a terme per la mateixa Universitat. Anteriorment hi havia Eumo Produccions Àudio-Visuals (del febrer de 1983 al 1991). La direcció del SAV va anar a càrrec del professor Josep Maria Roma a partir del curs 1994-1995 i fins l'1 de setembre de 2014, que es prejubila. Del curs 1991-1992 al 1993-1994, el servei era dirigit pel professor Miquel Pérez amb la col·laboració de Josep Maria Roma. El 2014 el servei es fusiona amb Eumo_dc i passa convertir-se en UMedia.

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

M:\2011-2012\Facultats\EPS\Activitats\programa Si-Si\R2351

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Nota

Presentació del programa pilot de Formació Integrada d’Estudis i Feina, anomenat també projecte Sí-Sí Estudio i Treballo, destinat als estudiants del Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària i del Grau en Multimèdia. L’objectiu d’aquestes beques és oferir als estudiants d’aquests dos graus una formació altament competitiva i adaptada a les necessitats de l’empresa, combinant els estudis de grau amb l’experiència professional en empreses del sector des del primer dia. Els estudiants tenen l’oportunitat de finançar la carrera i obtenir una bona experiència laboral que els posiciona de forma òptima a l’hora de buscar feina. Es tracta d’una acord a tres bandes: l’empresa ofereix un lloc de pràctiques remunerat i adequat a la formació laboral de l’estudiant; la Universitat de Vic ofereix els estudis també en format semipresencial per tal que l’estudiant pugui compatibilitzar els horaris d’estudi i de feina; i per últim l’estudiant es compromet a estudiar i a desenvolupar la feina amb responsabilitat i professionalitat.
La presentació va anar a càrrec del rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña; el director de l’Escola Politècnica Superior, Jordi Villà; la cap de Recursos Humans de Noel Alimentària, Mònica Vidal; i la cap de Comunicació de Casa Tarradellas, Miquelina Saborit.

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

CAT AUVIC AF02-AF02.02-C330-R2351

Identificador de la institució

CAT AUVIC

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció general d'Arxiu i Associació d'Arxivers de Catalunya, 2007.

Estat d'elaboració

Finalitzat

Nivell de detall

Bàsic

Dates de creació revisió eliminació

2016-06-07 (data de creació)

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

L'Apunt, bloc informatiu de la UVic, 17 de maig de 2012. Consultable a: http://lapunt.uvic.cat/archives/6036 (data de consulta: 07/06/16)
Revista Campus de la UVic, núm. 147, setembre de 2012, pàg. 8. Consultable a: http://hdl.handle.net/10854/2993 (data de consulta: 07/06/16)

Nota de l'arxiver

Descrita per NPP (GDiA. UVic - UCC), 7 de juny de 2016.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats