Subfons AF02.03 - UVic-UCC. Fotografies

El Patronat nomena Josep-Eladi Baños nou rector de la UVic-UCC 01 El Patronat nomena Josep-Eladi Baños nou rector de la UVic-UCC 02 El Patronat nomena Josep-Eladi Baños nou rector de la UVic-UCC 03 El Patronat nomena Josep-Eladi Baños nou rector de la UVic-UCC 04 Renovació del rector Jordi Montaña 01 Renovació del rector Jordi Montaña 02 Renovació del rector Jordi Montaña 03 Renovació del rector Jordi Montaña 04 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 01 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 02 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 03 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 04 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 05 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 06 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 07 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 08 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 09 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 10 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 11 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 12 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 13 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 14 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 15 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 16 Presa de possessió del nou rector Josep-Eladi Baños 17
Results 1 to 25 of 2949 Show all

Identity area

Reference code

ES CAT AUVIC AF02-AF02.03

Title

UVic-UCC. Fotografies

Date(s)

  • 2014-01-30 - ? (Creation)

Level of description

Subfons

Extent and medium

Veure descripció del fons AF01. Fotografies en continu creixement

Context area

Name of creator

(2014-)

Administrative history

El servei UMedia neix de la remodelació de l'empresa Eumo_dc (Eumogràfic) que annexiona el Servei d'Àudiovisuals de la UVic. A partir del 19 de setembre de 2014 es nomena director el cofundador d'Eumogràfic, Jordi Cano, que relleva el fins ara director del Servei d'Àudiovisuals, Josep Maria Roma.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Es classifiquen les imatges seguint el quadre de classificació següent, que s'ha adaptat del QC de la UVic:
A100 Administració general i organització
A120 Organització i govern (juntes, comissions, consells)
A180 Nomenaments i cessaments
A400 Convenis i acords
C100 Gestió de les relacions públiques
C110 Actes oficials
C120 Inauguracions i clausures
C130 Homenatges i distincions
C140 Exposicions
C150 Commemoracions
C160 Graduacions
C180 Presentacions
C190 Premis i concursos
C210 Condols
C240 Promoció de la Universitat
C220 Publicitat i relacions públiques
C250 Imatge corporativa
C300 Visites i viatges
C330 Conferències de premsa
C700 Relacions interiors
F100 Gestió dels recursos humans (PAS, PDI)
H100 Gestió dels béns immobles
J100 Gestió dels recursos acadèmics
J380 Premis i distincions
J390 Beques i ajuts
K100 Gestió dels serveis per a la comunitat universitària
K100 Activitats culturals
K210 Activitats esportives
K260 Activitats socials
K400 Programes i accions socials
L100 Gestió de la docència
L350 Congressos i conferències
L360 Cursos

Conditions of access and use area

Conditions governing access

La UVic – UCC té els drets de propietat intel·lectual de les imatges. Aquests drets són vigents durant vint-i-cinc anys a comptar des del dia ú de gener següent a la seva realització. Superat aquest termini les imatges poden ser utilitzades lliurement.
Mentre siguin vigents els drets de propietat intel·lectual, la UVic – UCC autoritza l’ús de les imatges en base a la Llicència Creative Commons By – NC (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
Les persones que utilitzin aquestes imatges han de complir les condicions següents:
• Les imatges es poden utilitzar per qualsevol ús, excepte els usos comercials. No es poden destinar a la venda, ni incloure en publicacions destinades a la venda, ni en serveis que requereixin subscripció o accés de pagament previ. Tampoc poden figurar en llocs web creats amb finalitats de lucre, ni utilitzar-se com a suport de publicitat comercial, ni per a usos similars.
• En qualsevol utilització s’ha de citar la procedència de les imatges de la manera següent: (Arxiu fotogràfic de la UVic - UCC). En el cas d’utilització en entorns informàtics s’hauran de conservar les metadades que estiguessin incloses en el fitxer.
• Aquesta autorització d’ús de les imatges no es pot interpretar ni es pot explicar com un suport de a l’activitat que porti a terme l’usuari.
• Les imatges es podran utilitzar exclusivament per a la finalitat sol·licitada. L’autorització no comporta cap cessió de drets a favor de la persona autoritzada, per la qual cosa la persona que utilitzi les imatges no es pot atribuir drets ni establir noves condicions d’ús.
• L'autorització no fa referència als drets d’imatge de les persones reconeixibles que puguin aparèixer a les fotografies. Cal fer un ús respectuós amb els drets d’aquestes persones i sol·licitar, quan la Llei ho exigeixi, el seu consentiment. En cas d’ús inadequat l’usuari serà l’únic responsable davant les reclamacions de persones que es puguin considerar perjudicades.
• En cap cas, sigui quina sigui la forma o modalitat d’utilització, es podrà indicar, donar a entendre o suggerir que la UVic-UCC participa o dóna suport a la seva utilització. No s’autoritza la utilització de l’escut o logotip o signes distintius de la UVic - UCC

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

A partir de l’abril del 2016 s’amplia el fitxer Excel "Catàleg_arxiuFOTOGRAFIC” (Excel)" (creat durant els anys 2014 i 2015), amb la descripció dels reportatges fotogràfics en format digital (curs 01-02 fins al curs 14-15) a càrrec de Núria Pou i Núria Cañellas (dir.). (Arxiu fotogràfic de la Universitat de Vic, subfons; Arxiu fotogràfic de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, subfons)

Allied materials area

Existence and location of originals

Les fotografies són digitals i es troben als servidors interns de la UVic - UCC (unitat U:)

Existence and location of copies

Paral·lelament, el Servei de Gestió Documental i Arxiu duu a terme una tria d'aquestes fotografies, la descripció dels reportatges segons la normativa arxivística i la preservació d'aquests en àlbums fotogràfics.

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

ES CAT AUVIC AF01-AF01.03

Institution identifier

CAT AUVIC

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places